I drömmarnas värld

Jag kan känna en lätt oro när jag tänker på vad jag drömmer om på nätterna, jag drömmer ofta om väldigt knasiga saker – som nu – vem drömmer om att äta trasmattor, jo jag! Alltså att vi (inte riktigt säker på vilka) ska äta trasmattor med fyllning ungefär som tacos, men jag kommer ju på att om man skär bort kanterna så blir det inte så mycket matta att äta,utan mer fyllning, helt logiskt och det är inte konstigt heller att vi ska äta mattor och vi har många mattor och många matt-tacos – men herregud varför drömmer man så??!!
Kan det vara så att min hjärna vill tala om för mig att mitt projekt med just mattorna är helt omöjligt, att jag ska ta mitt förnuft till fånga och inse att det är lika omöjligt som att äta mattor som tacos?
Och alla andra knäppa grejer jag drömmer om…
Och staden som jag ständigt återkommer till, jag undrar verkligen om den finns någonstans på riktigt? Isåfall hittar jag där och jag vet att man kan ta genvägen genom gränden och över torget så kommer man fortare fram till…ja vadå? Jag vet hur gatorna och affärerna ser ut, det finns också vatten vid staden, det kan vara havet och en hamn, eller iallafall ett större vattendrag. Och Trappor, gränder, hus….Man kan också ta bussen , det har jag gjort många gånger och man åker till hållplatsen innan ändhållplatsen, där hyreshusen ligger, men det kan vara lite svårt att hitta från vilken hållplats vid busstationen som bussen går från, man får vara lite uppmärksam så man inte tar fel.

En del funderar ju på om det är så att det man drömmer är det som verkligheten och att man drömmer det som är det vi kallar verkligheten, men alltså jag hoppas att inte är så för då lever jag världens mest knäppa liv. Äta trasmattor…Pust

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.