Jag inser att helgen är slut

Gör lite allt möjligt idag – målar lite på en tavla, inser att den nu är klar Gör klart det sista på mormorsrutors-filten, funderar om jag ska göra en till…ingen insikt än. Rensar lite i ofärdiga grejer, bestämmer mig för att inte göra klart den orangea tröjan som har legat nästan färdig ett par år för jag inser att den inte blir som jag tänkt, men så blev den avklarad iallafall, den hamnar i en låda så får vi se någon gång. Letar mönster och beskrivningar på nya saker, inser att jag behöver göra klart andra först. Försöker också tänka ut någon middagsmat, men tänker bara på popcorn men inser att det inte funkar som middag till hela familjen.
Jag inser att jag är jättetrött så det få bli te och mackor och framför allt inser jag att det snart är söndagskväll och det snart är ny jobbvecka.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.