Tanten och jag

Men jag vet faktiskt inte om jag tänker berätta vad jag drömde inatt… okej då men det är ju knäppt som vanligt – alltså jag står med en liten tant vid en motorväg och bilarna susar förbi och är många. Det som just har hänt är att en bil har kört på, liksom touchat tanten så att….hennes ben har gått av och hela underbenet är borta! Foten ligger brevid, nu låter det här ju som en riktigt blodig historia, men det är det inte alls, inget blod alls faktiskt och foten ser lite ut som en träsko och jag lägger den i tidningspapper, vi ,tanten och jag, vi bestämmer att en benknota som ligger vid sidan behöver vi inte  spara utan den slänger vi ut efter slänten. Vi har det riktigt trevligt och är på gott humör både tanten och jag. Men tillslut måste  jag ringa ambulansen igen och fråga varför de inte kommer då garvar de och säger “hehe ja tjena vi har ju redan skickat 300 stycken” men då blir jag faktiskt förbaskad för den lilla söta tantens skull ! Men det kommer faktiskt en ambulans och tanten får åka med och jag klappar henne på kinderna.
– Over and Out-

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.