Maman

Nu är hon på plats utanför Moderna Museet i Stockholm – “Maman”, 9 meter hög,  av Louise Bourgeois!

mamanOch en hel utställning på museet med verk av den franska konstnären, vernissage idag.
Och jag kommer att få se Maman senare, i mars, när vi har en tur till Stockholm inplanerat, det har vi bestämt, det ska bli riktigt häftigt att få se. Resten av utställningen verkar ju också vara spännande, en spännande och originell, egensinnig  konstnär var hon ju.
Vill man kan se en film när de satte upp Maman här.

Egentligen skulle jag skriva ett namn på en ganska (eller halv) känd författare här och länka till min käre mans blogg, men jag är för feg, så det törs jag inte, jag tror att min käre man retar gallfeber på denna författare (men jag fnissar lite).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.