Nu så äntligen!

En rasande fart gick den med veckan som var, min sista innan den nu stundande semestern.
Betyg skulle skrivas på och blev ju fel någonstans när en annan lärare signerade mina, men det löste sig förstås till slut, betygsprat med de elever som ville och det var dressingday när man skulle vara utklädd och fixa till det, det var boklotteri på bibblan. Fritids kvalitets redovisning som skulle skrivas och skickas iväg.
Och det var bildmappar som skulle med ungarna hem, teckningar som skulle sorteras upp, lergrejer som skulle brännas, bildsal som skulle städas, och tusen grejer till och ja så blev det fredag och veckan var slut, pust!

I lördags var det en vecka sedan vi var till Orsa och var på Moraeus med mera och det var ju intressant, det var inte som att gå på en konsert precis, vi var liksom rekvisitan till programmet, vi fick applådera på kommando och skratta gott åt ingenting (vilken kändes otroligt onaturligt),flera av artisterna fick göra sina sånger två gånger. Bäst av artisterna var utan tvekan Caroline af Ugglas, hon var riktigt, riktigt bra! Henne ser vi gärna igen, överraskande kul var faktiskt Henrik Dorsin. Freda var förstås bra med Uno Svenningsson´s fantastiska röst. Martin Stenmarck sjunger ju bra men ganska tråkiga låtar. Det var lite kul att se hur det funkade med kameror och kameramän och annat runt omkring.

orsa

Men nu är det min semester!

kaffe&rom

Firar semestern med kaffe och rom!

Nu har vi båda grabbarna hemma ett tag och det är roligt! I går grillade vi och det var så gott och det fanns gott om mat till alla – allätaren, vegetarianerna och veganen.
Idag har jag kört grästrimmern för fullt medan Åke klippte gräset, imorgon blir det nog lite rensning för mig, det behövs både här och där. Fast först sover jag nog lite och dricker te i soffan för…….jag har ju faktiskt semester!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.