halvfart…

Första jobbdagen avklarad, den gick ju lite på halvfart, vi alla var lite halvsega av att masa oss iväg till jobbet, men vi hade inte så många barn idag varken på fritids eller dagis, så det var ganska lugnt, imorgon börjar skolan så det blir väl lite fler barn på em.

Har tittat på Grammisgalan,  men det var väl inte så jättekul, behållningen var väl egentligen inledningen med Takida.  Och när årets låt blir Jennie let me love you med EMD då känns det lite unket, och Joey Tempest kommer in som den värsta Divan och beter sig  och väntar sig världsartisthyllningar  för att dela ut priset till årets hårdrock (som gick till In Flames) Nää, det känns inte kul. Naturligtvis är många artister värda sina priser, som Anna Ternheim och visst var det gripande när Esbjörn Svenssons trio tog emot sitt pris och hyllade sin bortgångne vän, men i det stora hela blir det lite fånigt när halv (och hel-) fulla artister raglar upp på scenen.
Nej, jag lyssnar lite pÃ¥ Anastacia och Miss Li innan jag gÃ¥r lägger mig. Men, nu kom det en Tina Turner – You’re simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I’ve ever met! Puss & Kram där borta i boet!

Godnatt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply