Måndag

Jag har jobbat idag efter att jag varit sjuk förra veckan sedan onsdagen, jag har varit helt slut och en hemskt huvudvärk, det var väl någon flunsa, är väl inte helt hundra men det har iallafall funkat idag även om jag fick ta en Alvedon.
Har haft elevens val Bild, idag för första gången med 3-5, en liten mysig grupp på 8 stycken, det funkade bra. Vi startade med att de fick trycka med olika saker, korkar, svampar osv. plockade också fram nya små skumgummirollers som jag köpt in men inte använt än, de blev populära, barnen fick också göra ägg av självtorkande lera, de ska vi jobba vidare på nästa vecka….
Har också blandat gips (för första gången, faktiskt) med 3-4 på “vanliga bilden”, vi ska göra ett litet miniprojekt och jobba med reklam, de fick göra en gipsglass, idag som de sedan ska måla och göra ett pappersomslag till, allt lockande för köpare, sedan ska de tillsist göra en annons/reklam för sin glass. Vi hade ett mycket givande samtal om reklam, tittade på annonser, dumma är dom inte! Redan nu kritiskt granskande!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.