En halv semesterdag!

Den här eftermiddagen tog vi allt ut en halv semesterdag som vi hade innestÃ¥ende sedan mÃ¥nga Ã¥r, vi har mÃ¥nga dagar att ta ut 🙂 , särskilt Ã…ke!
Idag blev det en promenad längs Lomsjön, så skönt och vackert efter vattnet, sedan en tur upp Hässjaberg lika vackert där med utsikten över bergen!
På vägen tillbaka stannade vi och gick ut efter en väg som vi åkt förbi tusentals gånger men aldrig stannat eller åkt in på, och efter bara en liten bit uppenbarar sig ett stort, mycket gammalt och urhäftigt hus som låg precis vid vattnet, ett sånt där riktigt drömprojekt för de som har pengar, tid och möjlighet att rusta upp och när vi kikade in genom ett fönster såg vi att det höll på att renoveras. Jag hoppas att de kommer att klara att genomföra det, då får de ett underbart hus vid en underbar plats!

Vi har haft en riktigt skön och vederkvicknade eftermiddag, man hämtar nya krafter och ork med att bara vara ute, det behövs egentligen inga märkvärdigheter eller märkvärdigheter är det väl, allt liv som finns runt omkring oss, det gäller bara för oss att se det och ta det till oss!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply