Jultidningar

Jag känner mig “lite tvungen” att köpa jultidningar av barnen när de kommer och säljer, det var svårt att hitta något som var roligt, så jag köpte en bunt med vykort, det är ju alltid bra att ha, och en tidning med sodoku, jag vet inte riktigt vad jag tänkte där.
Vykorten var ganska ok, men flera hade texter som “Jag saknar dig” och liknande så ja, jag får helt enkelt skicka kort till Åke 🙂 men tidningen med sodoku…. ja jag löser ibland men tröttnar ganska fort och stor var tidningen också, ett tag tänkte jag att jag kunde ha den med på tåget när jag åker och hälsar på Åke, men en sån´ jättetidning – nej, undrar om Jonas Rebecka löser sodoku?

Roligare var 2 meter rött linnetyg som jag köpte tillsammans med en jobbarkompis, får jag nu bara varmt i syrummet så blir det något av det, funderar på en kjol, har länge varit sugen på en röd kjol, kunde också tänka mig en klänning, men har svårt att hitta något mönster som jag vill ha, det är lite svårt att hitta klänningar som passar tycker jag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply