En dag i konstens värld

Trött efter dagen.
Har dragit igång ett arbetsområde med konsthistoria med högstadiet. Impressionismen….genomgång/bakgrund och eget arbete. Tas förstås emot på lite olika sätt, men de flesta är positiva och tycker det är kul och spännande. Men det är inte alltid så lätt att entusiasmera trötta grabbar i nian som hellre vill sova eller åka skoter, men brutalt ärliga kan de va iallafall   “Alltså, Karin, inte för att vara taskig, men det här är faktiskt skittråkigt” Hmm… okej, men det här fixar ju du…
Och “ÖÖÖÖ, men va är vi ska göra då?” Okej…vi har just haft en halvtimmes genomgång…Inte bara grabbarna, tjejerna kan med :“Men va jobbigt….varför är det bara namn på tavlorna på FRANSKA och bara en massa FRANSKA namn?” Okej…Monet var fransman??

Nej hörni, nu går vi på rast…

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.